Vloeren en tegels

Als je een veelzijdige vakman in huis wilt voor het plaatsen van je vloeren en tegels, zit je goed bij Standaert. Onze specialisten plaatsen alle soorten vloeren en wandtegels in woningen, kantoren of publieke ruimtes. Wij verzekeren een onberispelijke en snelle afwerking.

Schilderwerken

Ook voor schilderwerken groot en klein kan je bij ons terecht.  Schilderwerken zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je woning, daarom gaan wij steeds nauwgezet aan het werk met oog voor detail. Er wordt de uiterste zorg aan alle uitvoeringen besteed en dit door enkel gebruik te maken van kwalitatieve producten en materialen om perfect werk te garanderen.

Sanitair

Wij plaatsen, herstellen en onderhouden alle sanitaire installaties alsook centrale verwarming. Ook kleinere loodgieterij werkjes krijgen onze volledig aandacht. Wij zijn erop gericht een zo vlot mogelijke service te bieden. Standaert zal dan ook alles in het werk stellen om aan al jouw verwachtingen te voldoen en jouw project tot een goed einde te brengen.

Roofing

Heb je roofing nodig op jouw platte daken? Wij komen dit snel en efficient plaatsen. Standaert garandeert je een duurzame dakbedekking met een lange levensduur en bewezen kwaliteit. Als specialist in de nieuwbouw- en totaalrenovatie van platte daken ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Ramen en deuren

Bij Standaert bent u voor ramen en deuren op maat aan het juiste adres. Je kan kiezen uit een ruim gamma van ramen en deuren. Bovendien staan ons team met een uitgebreide kennis voor jou klaar. Onze vakmannen komen graag vrijblijvend bij je langs om je ramen en deuren op te meten. Je ontvangt dan gratis een offerte op maat.

Pleister en gyprocwerken

Voor allerhande Gyproc-werken  in Gent en omstreken kan je beroep doen op Standaert. Wij garanderen je een vlotte plaatsing en een naadloze afwerking. Onze ervaren werknemers helpen je graag met tips, en zijn vertrouwd met alle technieken en materialen.
Standaert verzekert je kwaliteit en duurzaamheid bij het pleisteren van je bestaande of nieuwe woning.
Bij de uitvoering van je project verzorgen wij de afwerking tot in de details, zoals het een stielman betaamt. Dat betekent dus dat je op ons kan vertrouwen, onze stielmannen kennen hun vak door en door.

Ontmossen van daken

Je dak is door allerlei weersomstandigheden onderhevig aan slijtage. De groei van mos op je pannen zorgt voor een versnelling van dit slijtageproces. De vorming van scheurtjes en barsten als gevolg van mos en vuil verhoogt de kans op lekkage in het dak. Door deze lekkage bestaat het risico dat de dakisolatie wordt aangetast met energieverlies als gevolg.

Je dak tijdig laten ontmossen is van groot belang. Op die manier blijft je dak er als nieuw uitzien, voorkom je scheurtjes en barsten in de pannen en vermijd je lekkages.  Neem contact op met Standaert om je dak en dakgoten op deskundige wijze te laten reinigen.

 

 

Isolatie

 Een goed geïsoleerde woning is een investering voor de toekomst. Een degelijke isolatie komt je comfort ten goede en helpt je om fors te besparen op energiekosten. Beter isoleren is de meest duurzame en veilige manier om energie te besparen. Goede isolatie vereist geen onderhoud en veroorzaakt geen onverwachte kosten.
Wij verzorgen de aankoop en de plaatsing van de isolatiematerialen met deskundig advies en steeds op maat van de klant. Zo zorgen wij mee voor een aangename temperatuur tijdens alle seizoenen, een lagere energiefactuur én een veel aangenamer woonklimaat.

Metselwerken

Schakel Standaert in voor al je metselwerken. Bij ons ben je immers verzekerd van specialisten met de nodige vakkennis die aan de slag gaan met kwalitatief, hoogwaardig materiaal tegen aantrekkelijke prijzen. We werken snel, efficiënt en naar de wensen van onze klant. Elke metselopdracht, groot of klein, brengen we met de nodige toewijding en betrokkenheid tot een goed einde.

Injecteren en kelderdichting

Heb je last van vocht in huis of ondervind je hinder als gevolg van vochtproblemen in je woning? Ook daarvoor kan je beroep doen op Standaert. Wacht niet te lang om ons te contacteren om het probleem grondig en duurzaam aan te pakken.

Kamp je met vochtige muren dan is de boosdoener vaak opstijgend vocht. Om grondvocht tegen te houden, kan je de muren het best injecteren met een vochtwerend product.  Onze expert boort om de 10 à 15 centimeter kleine gaatjes en injecteert het opstijgend vocht met een hydrofobe injectie-gel. De boorgaten worden daarna netjes opgevuld met cement- of voegmortel

Bij barsten of scheuren in jouw vochtige kelder komt onze vakman bij je langs met duurzame producten om het specifieke vochtprobleem in jouw kelder op te lossen.

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we elk vochtprobleem snel en doeltreffend oplossen met zicht op jarenlang wooncomfort.